Карпати Львів - ПСЖ. Груповий раунд Ліги Європи, 6 тур, 15 грудня 2010

Закінчився фантастичний 2010 футбольний рік для львівських Карпат. Цей рік насправді можна вважати поки що найкращим у цьому тисячолітті. Спочатку молодіжна команда стала чемпіоном України, тоді Карпати вибороли путівку в єврокубки, казкові виїзди в Ісландію та Грузію, а про матчі проти Галатасарая в Голівуді напевно скоро знімуть фільм. І всюди з командою були її найпалкіші фанати.

Детальніше »

Карпати Львів - Дніпро Дніпропетровськ. 16 тур, сезон 2010/2011. 7 листопада 2010

Цього дня весь львівський рух сумував за Олегом, засновником руху автофанів у Львові. Він помер від важкої хвороби за кілька годин після повернення з виїзду за улюблений клуб до Севільї. Отож, матч розпочався хвилиною мовчання. Львівський та дніпропетровські сектори в знак скорботи перші 15 хвилин матчу стояли мовчки.

Детальніше »

ФК Севілья - Карпати Львів. Груповий раунд Ліги Європи, 4 тур, 4 листопада 2010

Нарешті епопея з отриманням віз для львівських фанатів щасливо завершилась! Минулої ночі проїхавшись в Польщу і назад для отримання необхідних штампів, вже зранку в львівському аеропорту зібрався досить-таки прийнятний фанатський десант.

Детальніше »

Ворскла Полтава - Карпати Львів, 30 жовтня 2010, Прем'єр-ліга 2010/2011, 15 тур

Десь за півгодини до відправлення поїзда весь вокзал був заповненний апасностями. Виявилось, що 88% фанатів-єбанатів будуть зосереджені в двох вагонах! Цивільним людям явно не пощастило, що вони взяли квитки в ці два злополучні вагони.

Детальніше »

Карпати Львів - Металург Донецьк, 24 жовтня 2010, Прем'єр-ліга 2010/2011, 14 тур

Прогнозовано, на матч Чемпіонату України "вибаглий львівський вболівальник" не прийшов. Досі не всім у Львові зрозуміло, що на стадіон приходять на Карпати, а не на Севілью чи Шахтар.

Детальніше »

Карпати Львів - ФК Севілья. Груповий раунд Ліги Європи, 3 тур, 21 жовтня 2010

Ну що ж! Львівські ультрас не зраджують традиціям і своєму фірмовому стилю, проявляючи місцями неймовірне розп'здяйство у підготовці перфомансу, і в результаті знову доробляють все в останні години перед матчем. Хто знає, можливо то в них в крові, чи менталітет такий, але екстріму це додає однозначно.

Детальніше »

Динамо Київ - Карпати Львів, 16 жовтня 2010, Прем'єр-ліга 2010/2011, 13 тур

Почнемо з того, що на матч з Динамо наш «невиїзний» двіж мобілізувався, в результаті чого на гостьовому секторі було шість сотень Зелених Левів, що само по собі є дуже і дуже не погано. Більшість людей добиралися потягами, крім того було ще два баси.

Детальніше »

ПСЖ - Карпати Львів. Груповий раунд Ліги Європи, 2 тур, 30 вересня 2010

Отож Париж... Мрія багатьох фанатів, яка втілилась лише для декількох з них.. Ті, хто мав діючу візу, і зміг викласти 150 доларів за переліт і 20 євро за квиток на матч, вже традиційно вранці перед вильотом зібралися на столиках поблизу львівського аеропорту. Зазвичай велика і гучна компанія зараз була нечисельною і незвично тихою - бракувало багатьох ключових персонажів.

Детальніше »

Карпати Львів - Борусія Дортмунд. Груповий раунд Ліги Європи, 1 тур, 16 вересня 2010

Трохи важко писати звіт, коли вже втихли емоції. А їх того вечора було в надлишку, при чому на будь-який смак. Карпатиманія, яка охопила не лише Львів і Галичину цієї осені, але й добрий шмат футбольної України, яскраво проявилася вже в перший день продажу квитків, які розібрали моментально, при чому черги були як при совітському дефіциті за продуктами.

Детальніше »

Суперник: Боруссія Дортмунд

Вже 16 вересня львівські Карпати зіграють свій перший матч групового раунду Ліги Європи проти дортмундської Боруссії. Редакція ultras.lviv.ua представляє до Вашої уваги німецького суперника з фанатської точки зору.

Детальніше »