Ворскла Полтава - Карпати Львів, 30 жовтня 2010, Прем'єр-ліга 2010/2011, 15 тур

Десь за півгодини до відправлення поїзда весь вокзал був заповненний апасностями. Виявилось, що 88% фанатів-єбанатів будуть зосереджені в двох вагонах! Цивільним людям явно не пощастило, що вони взяли квитки в ці два злополучні вагони.

Але на диво дорога туди була напрочуд культурною, якщо не брати до уваги задимленість в тамборах і специфічний запах, що проникав звідти в вагон. О 0-30 на станції Коростень на перон вийшло не більше 10 чоловік. Всі решта спали! Уявити собі таке роки два-три тому, мабуть, неможливо.

В Полтаві довелось багато бігати. Спочатку по перону, а потім і по городам невідомого села. В результаті не всім вдалось втекти і "у марних пошуках опонентів"© перебувало лише близько 30 найбільш хитріших фанатів-єбанатів.

Потім був матч, олд-скульні заряди, "вы полтавчане - вы неуловимы!", "а рикун алкаш!", "перформенс туру" та інші. Ну і потім дорога назад, де як завжди відзначився фан Качур! Ось правду кажуть, хто хоче замутити - той завжди замутить! Опонент мав значну перевагу в віці та габаритах, але був переможений одним ударом "на адєссу". Зранку було вистрибування з поїзду жителями певних районів нашого міста. Виїзд закінчився.

Автор звіту: Місько

Коментарі відсутні