Суперник: Боруссія Дортмунд

Вже 16 вересня львівські Карпати зіграють свій перший матч групового раунду Ліги Європи проти дортмундської Боруссії. Редакція ultras.lviv.ua представляє до Вашої уваги німецького суперника з фанатської точки зору.

Основу фанатського руху Боруссії складають три бригади: The Unity, Desperados та Supporters Dortmund. Найактивнішим вважається угрупування Desperados, до складу якого входить близько 1000 людей, в Unity близько 800 членів. В Німеччині вже така комерційна ультра, що кожен бажаючий може купити собі ультрас-абонемент і дешевше їздити на виїзди, чи купувати будь-який ультрас стафф. Знаючі люди кажуть, що активних наших клієнтів назбирається близько 300, все інше на їх трибуні - старі пердуни і асоціальні КУТТИ (тобто виродки в джинсових куртках з нашивками).

Фанати Боруссії особливо ненавидять Шальке і Баварію, як не дивно, не за їх ліві політичні погляди. Війна з великим фан-рухом Шальке йде через те, що Гельзенкірхен знаходиться лише за 8 км. від Дортмунда; а із Баварією тому, що раніше ці дві команди серйозно рубались в копаного м'яча в Бундеслізі та вважались в свій час найсильнішими і найбагатшими клубами чемпіонату.0102030405

Використані фотоматеріали: schwatzgelb.de

Коментарі відсутні