Західноукраїнське дербі в стилі "Ей, г*ндони чого вас так мало!"

„Руки брудні, срака в глині, хлопці звідки ви ? - З Волині !!!”.  І так довгоочікуване західноукраїнське дербі, а так як, воно єдине в даному чемпіонаті і „зелені леви” не перемагали волиняк 15 років, то матч з нетерпінням чекали у Львові. Хочеться заглянути спочатку на день назад,а саме на матч дублюючих складів. Тут ситуація виглядала наступним чином після 0-1 на початку гри „зелені леви” спромоглися накидати волинякам 8 мячів і перемогти з рахунком 8-1 і вже цим спортити настрій гостям. В цей день також декілька „завжди вірних” побували на базі команди і переконались, що настрій бойовий в гравців, один з яких навіть пообіцяв : „якшо вийду завтра, то захуярю!”(с)

Детальніше »

Карпати Львів - Галатасарай Стамбул. Плей-оф Ліги Європи, 26 серпня 2010

Ну що Wellcome to Hell??? Вот вам і зробили Wellcome to Hell „ЗЕЛЕНІ ЛЕВИ”, а точніше Wellcome to Banderstadt!!! Бусурмани ще довго незабудуть тієї гри. Одні леви виклались сьогодні на полі, а інші ДО КІНЦЯ пітримували рідну команду і чомусь після 0-1 просто не вірилось, що ми можемо покинути Європу і після голу на останній хвилині просто сльози радості. Думаю „зелені леви” показали приклад всім командам, як потрібно боротися ДО КІНЦЯ і ми ВАМИ ГОРДИМОСЯ!!!

Детальніше »

Галатасарай Стамбул - Карпати Львів. Плей-офф Ліги Європи, 19 серпня 2010

Минулий єврозвіт закінчувався словами : „До зустрічі в Стамбулі!” і ось зелені леви повернулися з чергового євровиїзду без поразки і з хорошими шансами вийти в груповий турнір Ліги Європи і відчути нарешті смак тої Європи, а то жереб кидає львівян весь час кудись за Чорне море. Варто відмітити таку річ, що як верталися із Зестафоні в багатьох людей була чуйка чомусь на Бешикташ, але випав Галатасарай і дуже хотілося побачити це їхнє пекло. Не таке воно страшне як всім здається!

Детальніше »

Карпати Львів - Aрсенал Київ, 8 серпня 2010, Прем'єр-ліга 2010/2011, 5 тур

Сезон відпусток продовжується... Завдяки цьому фан-трибуна львівського стадіону знову збирає неповні 2 сектори. Саме тому перед самим початком поєдинку відміняється основне шоу, яке було заплановано на гру.

Детальніше »