Карпати Львів - Зестафоні Грузія. 3 кваліфікаційний раунд Ліги Європи

Матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи знову не привернув уваги львівської кузьми, завдяки цьому фанатська трибуна, яку повільно перетворюють в клітку (під сіткою встановлено нову решітку з гострими наконечниками,  перила перед сектором і космонавтів внизу), знову звучала досить непогано. Активно використовувались прапори, непогано, як завжди, вийшов "паровоз" і переклички з кузьмою.

Детальніше »

Карпати Львів - КР Рейк’явік. 2 кваліфікаційний раунд Ліги Європи, матч-відповідь

Львів'яни рахували дні і години до першого домашнього матчу у Лізі Європи. Очікували небувалого ажіотажу, діставали квитки всіма можливими способами. Та не так сталось, як гадалось, неймовірна спека, сезон відпусток і рахунок 0-3 у першому матчі зробили свій внесок. 15 та 16 сектори були заповнені під зав'язку, а решта стадіону заледве наполовину.

Детальніше »

Виїзд на край світу: КР Рейк’явік - Карпати Львів

Після 11 років тиші на стадіонах Європи знов залунало: «Вперед Карпати, ми з тобою!!!». Про виїзд в Європу мріяли певно всі львівські фани, і хоча не всім вийшло поїхати (візи, гроші, можливості), проте підтримка команди була суперова. Але про все по черзі.

Детальніше »