Hardcore Attack II, 22 грудня у Львові!

22 грудня у Львові відбудеться другий музичний фестиваль "Hardcore Attack", в якому візьмуть участь групи Boris Бритва, 9 вал, White Lions, а також гості з Угорщини - Backstab і Fehér Törvény

Детальніше »

Карпати Львів - Ворскла Полтава. 18 тур, сезон 2012/2013. 01 грудня 2012

13 грудня 2012 року Banderstadt Ultras святкуватимуть 5тиріччя від дня створення угрупування. Оскільки 1 грудня проходив останній тур українського чемпіонату, то всі футбольні події, присвячені цій даті, було вирішено провести в цей день.

Детальніше »

Волю Павличенкам / Freedom Pavlichenko

We are asking European football fans to support us, Ukrainian football fans and to join our campaign of "black tour" or "They are not killers" as a sign of protest against judicial outrage

Детальніше »

Відео "Матч за воротами"

Вчора відбулась довгоочікувана прем'єра фільму "Матч за воротами", в основу якого покладено події на фанатських секторах львівських "Карпат" в минулому сезоні. Інтерв'ю з відомими учасниками львівського фан-руху, піро, заряди, атмосфера на трибуні та поза нею - все це сьогодні презентує до вашої уваги творець фільму Тарас Чучман.

Детальніше »

Кубок Львову

Минулих вихідних в Києві відбувся традиційний фан-турнір з міні-футболу "Кубок віража". Перемогу в ньому здобула команда Banderstadt Ultras.

Детальніше »

Звернення від друзів Сашка Шаленного

 Знову ми повертаємось до того самого. Ми всі пам’ятаємо, як ми плакали на похоронах, як ми бились в груди, що зробимо все для того, щоб вбивця сидів, як ми обіцяли у всьому допомагати матері. Але зараз виходить так, що всі забули, забили і заспокоїлись. 

Детальніше »

Графіті "Кубок Львову"

Міжсезоння - не час сидіти вдома, тож хлопці з Бандерштату вирішили трохи прикрасити стіни рідного міста.

Детальніше »

Золотий сезон 2011/2012 р.р.

Золотий сезон - мрія багатьох фанатів по всьому світу. Відвідати всі матчі свого улюбленого клубу - велика честь та повага від друзів і колег в нашій нелегкій справі. Для львів'ян золотий сезон цього року був особливо важким завданням, по-перше через величезні відстані у внутрішньому чемпіонаті, по-друге через кубкові ігри в будні дні, по-третє через єврокубкові матчі. Впоратись з ним в сезоні 2011/2012 вдалось лише одній людині, відомій нам з вами як Енді. До вашої уваги невелика бесіда з ним про те, що довелось пережити за 57 днів на виїзді.

Детальніше »

Кубок Львову. Карпати Львів - Чорноморець Одеса. 1/4 фіналу Кубку України. 11 квітня 2012

Кубок Львову! Вечір олдскулу на старому доброму стадіоні Україна вдався на всі сто. Важко передати словами атмосферу на трибуні. Вже при підході до стадіону фанатів окутували спогади про легендарні перемоги, болючі поразки і купу емоцій пережитих на нашому стадіоні.

Детальніше »

Зустріч з командою, 28 березня 2012 року

Після "феєричної" нічиєї з "грандом" українського футболу ПФК "Олександрія", над нашим улюбленим клубом нависла реальна можливість святкування 50-и річчя в першій лізі. Якщо дехто з гравців і хоче такого святкування ювілею, то нам такий розвиток подій зовсім не до вподоби.

Детальніше »