ворскла полтава - Карпати Львів. 19 тур, сезон 2011/2012. 04 грудня 2011

Від останнього виїзду цього року багато хто з львів’ян очікував великого різноманіття подій, а тому й велика частина представників львівського руху почала збиратися на пероні вокзалу міста Лева і вирушати у бік центру України. Довгі години у тягах минали непомітно за інтелектуальними розмовами між львівськими прихильниками копаного м’яча. І ось, сірого недільного ранку, Полтава-Київська наповнюється молодими людьми, що розмовляють між собою із західняцьким акцентом. Приємно здивувала адекватність полтавських сірих, які добродушно порадили не проводити забігів по їхньому спокійному місту та відпустили ознайомлюватися з місцевими визначними місцями. Частина львів’ян вирушила спробувати полтавських галушок, дехто прогулювався містом, а дехто вживав зігріваючі напої у місцевих колоритних кабаках. Згодом, мікробами прибули й інші учасники гуртків народної самодіяльності зі Львова. Сама Полтава дещо розчарувала своєю сірістю та провінційністю, важко вірилось, що колись це було місто козацької слави, а регіон був колискою солов’їної.

Та все ж, повертаючись до метчдею, слід сказати, що атмосфера у місті стала доволі напруженою, коли гості зі Львова усім колективом почали рухатися у бік стадіону обхідними шляхами у пошуках теплої зустрічі з полтавським фан-рухом. На лицях випадкових перехожих спостерігалося неабияке спантеличення. Лідерами львівського мобу були задіяні усі можливі стратегічні прийоми, проте вони так і не дали свого результату, незважаючи на активні пошуки контакту, що почалися задовго до матчу. Як результат, було вирішено рухатися до стадіону, де відбулася імпровізована фотосесія за участю відважного фаната полтавської "Ворскли", а також односторонній обмін розами з цим індивідом. Опісля ж, маршем навколо полтавської арени, весь склад львів’ян під заряди проходить до гостьового сектора, куди, попри досить активний шмон, при бажанні можна було пронести все, що треба.

На секторі гостей налічувалося понад 100 фанатів, серед яких було кілька хохлів та сумчан. Вивішуються банери, активно починаються заряди, які з часом все-таки згасають через втому та бліду гру команд. Проте, коли "Карпати" зрівнюють рахунок, на гостьовому запалюється все, що є, а настрій помітно покращується. Десь через 20 хв. після фінального свистка, львів’ян організовано виводять із сектора та, відпустивши двох прийнятих, везуть до вокзалу, звідки ті різними шляхами пробивають дорогу додому.

Щодо господарів, то загалом пустий стадіон в Полтаві справляє гнітюче враження, проте, як на таку кількість, перекличка між фанами та центральними секторами відбувалася на "5". На адресу гостей кілька разів лунало злагоджене і гучне "Дави бендер!" та тикалися факи. На цьому в принципі, протистояння вболівальників і закінчилося.

Автор звіту: Б. Ш-ць

Використані фотоматеріали: football.ua, ua-football.com

Від 08.Dec.2011

Dobrikkk

o_0 ????? шо то за їб.нько таке зробив???????????

Від 07.Dec.2011

юра

а нахуй было розу у видважного фаната забирать7

Від 07.Dec.2011

Ім'я

скажіть слова заряду *ворскла то курва*

Від 06.Dec.2011

Ім'я

місто гарне то не там ви були......в наступний раз зустрінемо покажемо визначні місця))))

Від 06.Dec.2011

фашискій_малодчік

ну сотні нас не було. 70 це максимум ІМХО