Україна - Австрія. Контрольний матч. 15 листопада 2011

Збірна у Львові. Хоча більше мабуть всі йшли дивитись на перший офіційний матч на новій євроарені. Отже невеличкий звіт від львівських ультрас.

Почали збиратись докупи ми десь за дві години до початку матчу біля автовокзалу, одразу впала в голову думка, що скоро доведеться змінювати всі точки зборів, кабаки, явки і паролі в зв’язку з розташуванням нового стадіону. Зігрілись чаєм, кавою, борщем і текілою та почали шукати євродорогу до євроарени. Стадіон зустрів нас ввічливими стюардами, мабуть, ше ввічливішими, ніж на "Донбас Арені". Ззовні все ще сіро і похмуро, але нутрощі стадіону просто сприяють чудовій підтримці і якісному перфу.

Зайшли на трибуну, трошки порозганяли кузьму на клубних розах і почали вивішувати свій банер. До того часу кілька невеликих вже висіло на огорожі. Тут звідкись з’явився ше один інтелігентний хлопчина, який кілька разів невдало спробував нас відмовити завішувати рекламу, яка, за його словами, кимось "проплачена". Отримавши категоричну відмову, він тихенько пішов, а з початком матчу спробував підійти і зняти банер "Львів". Проте швидко зрозумів, шо може повторити долю Саламатова, і більше на очі нам не з’являвся.

На початку матчу весь стадіон дуже гарно заспівав Гімн, загорівся перший фаєр і "Львів Арена" офіційно втратила піроцноту. Далі пішли стандартні заряди, які завдяки даху звучали дуже добре, настільки добре, що їх час від часу підтримував другий ярус і навіть центральні трибуни. Ну а класичні для Львова переклички СУ-ГС і заряд «Хто не скаче – той москаль» вже стандартно виконувались цілим стадіоном. Далі знову трохи піро і "Червона рута".

В другому таймі заряджали не так часто і активно. Трохи глумились зі стюардів і голкіпера гостей, трохи просто байдикували. Варто відмітити момент, коли продажна футболка "Ми віримо", яка добряче вже нам набридла за два останніх матчі дійшла до нашої трибуни. Її просто тихенько спустили донизу і викинули за воротами.

І тут настав кульмінаційний момент. Виконання Гімну на 88 хвилині. Фанатська трибуна розпочала, і весь стадіон встав і підхопив. То було найкраще за весь час, що ми відвідуєм матчі збірної і в 10 разів краще ніж на початку матчу. Почувши слова державного гімну новоспечений патріот Марко так загорівся настроєм на забитий гол, що вся Північна трибуна помітила іскру в його блакитних очах. Гол. Перемога. Неоднозначні емоції від гри, але чудовий настрій від атмосфери на євроарені.

На закінчення сходили випробувати європісюари і європиво. Все на рівні.

І ще хочеться щиро подякувати гостям з усієї України за допомогу в організації підтримки і самовіддачу на трибуні.

Від 17.Apr.2012

Nn

Banderstadt

Від 17.Apr.2012

Nn

Banderstadt

Від 18.Nov.2011

Галіціян

2 фашискій_малодчік

Нє, ту дрянь потім не вмикали вже... коли говорили про москальську пісню - то мали на увазі "Хута-хутарянку" Софії Ротару. Кусок тої пісні звучав в міксі з іншими піснями спєцом до танцю тих проституток з помпонами (на полі)

Від 18.Nov.2011

Галіціян

2 фашискій_малодчік

Нє, ту дрянь потім не вмикали вже... коли говорили про москальську пісню - то мали на увазі "Хута-хутарянку" Софії Ротару. Кусок тої пісні звучав в міксі з іншими піснями спєцом до танцю тих проституток з помпонами (на полі)

Від 18.Nov.2011

фашискій_малодчік

нажаль, не можу не погодитись з попереднім оратором.
диктор - дегенерат дурачьок Пєтя Мага - шестьорка Савіка на першому каналі. Паралельно ше веде балаган під назвою "українські пристрасті" на 5-тому каналі. Думає, що розбирається у футболі. Коментатори - два тупих, убогих, бездарних клопа,..пів країни вже заїбали зі своєю футболкою. Нудить вже від цієї фальші ..((

Перший раз засвистали москалльський кал "нужна пабєдіть" і на середині його вимкнули, ...але мені тут кажуть, що в перерві він все таки грав ще раз. Я правда цього не пам'ятаю,..видно відволікся на шось. Оце вже трошки провал, шо ми на свому стадіоні дозволили дограти цій хуйні до кінця ...(

Від 17.Nov.2011

Шугай

Гімн на 88 хвилині, це сила. Саме так звучить Гімн коли його співають щиро від душі і серця. Жодного розсинхрону, всі в один голос... ох. Після такого виконання інших варіантів не було, Австрія програла, Україна перемогла.
Диктор на стадіоні - полудурок. Вирішив що якщо він покричав Слава Україні то вже можна вмикати кацапську хірню. Добре що хоч додумався вимкнути. Ще клепки вистачило. Коментатори на Інтері - дебілоїди. Вже схарило як вони по замовленню тицяють всіх у жовту велику фуктболку із словами - Ось так виглядають справжні фанати. Дауни.